b ª © § ¨ b

4e Fietsbloesemdrive Bridge Club Gendt

U wilt een gezellige dag bridgen en daarnaast ook nog genieten van de buitenlucht en ook nog al fietsend genieten van de fruitbomen met hun bloesem?

& Noteer dan in uw agenda: zaterdag 26 april 2008: &

Want de Bridge Club Gendt nodigt u weer uit om mee te doen aan onze fietsdrive door de bloeiende Betuwe met de fietsroute langs de mooie plekjes.

Deze route voert, zoals bekend van vorige jaren, over de dijken, langs natuurgebieden, dijkboerderijtjes en de weidse uitzichten waarbij we de rivieren traag door het laagland zien gaan.

Natuurlijk bridgen we ook en na steeds 40 minuten fietsen spelen we op de 5 bekende locaties:

De totale afstand is 27 kilometer, verdeelt over 5 etappes en als de weersomstandigheden erg slecht zijn, dan hebben we een alternatief programma.

INSCHRIJVING en informatie

WWW.FIETSDRIVE.NL

š INFO@FIETSDRIVE.NL š

WWW.FIETSDRIVE.NL

( Na 18.00 uur: 0481 462004 of 0481 423540 (

Inschrijven: š INSCHRIJVEN@FIETSDRIVE.NL š

Of een briefje met Naam, Adres en Woonplaats, telefoonnummer en uw emailadres zenden naar

Fietsdrive, pa de Bonkelaar 63, 6691 PE Gendt

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging met meer informatie, zoals uw paarnummer, speelgroep en starttijd. Met het oog op de kosten heeft het gebruik van e-mail de voorkeur. Vergeet u daarom niet duidelijk uw e-mail adres te vermelden.

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij alles in het werk stellen om er voor te zorgen dat u een plezierige dag heeft. Voor de volledigheid echter maken wij u er op attent dat Bridgeclub Gendt en de organisatie van de 4e Bloesem Fiets Drive niet aansprakelijk is voor persoonlijk letsel en/of materiële schade.

b ª © § ¨ b